Agenda

 

 • Elke 1e donderdag van de maand bestuursvergadering 20.00 uur
 • Elke 3e maandag van de maand activiteitencommissie vergadering 19.30 uur
 • Stuurgroep/ Ondernemersgroep wisselende vergader data
 • Dorpsenergie team wisselende vergader data

Mocht u vragen hebben of wilt u mee denken met deze bovenstaande groepen, dan kunt u uw idee in het 1e kwartier van hun vergadering met dat hele team bespreken. Ook kunt u via mail of telefoon deze mensen op de hoogte stellen.

 • Elke maandag ochtend is iemand van het bestuur aanwezig dus vrije inloop
 • Elke dinsdag ochtend vrije inloop dan is iemand van beheer en bestuur aanwezig
 • Elke avond als er een activiteit gehouden wordt bent u van harte welkom om even binnen te stappen.

Het team van Lief & Leed heeft als doel verbondenheid en zorg voor elkaar. Zij willen graag persoonlijke aandacht schenken aan hen die dat nodig heeft ivm ernstige ziekte, geboorte, b.v 50 jaar getrouwd, overlijden of b.v 80e verjaardag of bij andere bijzondere gebeurtenissen.
Alle werkdagen is Lief & Leed bereikbaar.

Een van de belangrijkste doelstellingen van het bestuur is om het Dorpshuis te laten verworden tot het “trefpunt” van Eexterveenschekanaal en omstreken.
Door het organiseren van diverse activiteiten, specifiek toegespitst op de inwoners, leden en bezoekers van elders, wil het bestuur dit realiseren. De lijn die uitgezet is om diverse evenementen te organiseren zal zo veel als mogelijk uitgevoerd worden.

Het Dorpshuis is onderhand een multifunctioneel activiteitencentrum en bestaat uit 6 ruimten waarvan er 2 te combineren zijn tot één grote zaal.
Voor meer informatie over ons Dorpshuis De Kiep kunt u contact opnemen met iemand van beheer telefoon 0598-467996.

Buurtzorg

Men is in ons dorp al druk bezig om hulp te verlenen aan bewoners die dat nodig hebben. Mocht u dus door omstandigheden een paarhandjes, boodschapjes of hulp bij ziekenhuisbezoek nodig hebben dan kunt u de opgengestelde Zorg Hulp Lijn bellen 06-20834903
Mocht u op een tijdstip bellen dat de lijn niet aangenomen kan worden dan wordt u uitgenodigd om graag zo duidelijk mogelijk, even wat in te spreken met vermelding van uw telefoon nummer zodat u teruggebeld kan worden.

Stage

Indien iemand naar een maatschappelijke stage plaats zoekt, kunnen wij deze, na een gesprek, aanbieden. Al menig jaar stellen wij een stage mogelijkheid ter beschikking.

Algemene Informatie via

 1. Dorpskrant Kiepnieuws 7 x per jaar
 2. Facebook
 3. Lief en Leed groep voor dorpsbewoners
 4. Web Site [al vanaf half januari 2015]
 5. Energieboekje welke uitgegeven is door dorpshuis de kiep in samenwerking met hogeschool van  Hall Larenstein
 6. Sinds medio 2016 wordt dorpskrant Kiepnieuws in zijn geheel  via face book gepubliceerd

Door deze grote hoeveelheid aan activiteiten en informatie welke in en rond ons dorpshuis georganiseerd worden en gepland zijn is er volgens ons, het bestuur, een waarborg ontstaan voor het voortbestaan van het dorpshuis en het in stand houden van en het verbeteren van de leefbaarheid van Eexterveenschekanaal en buurdorp Bareveld.

Historie

Er is geheel belangeloos een boek geschreven van 144 pagina’s over Eexterveenschekanaal, door iemand van de toenmalige activiteitencommissie. Dit boek was samengesteld en geschreven ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van Eexterveenschekanaal. Hierin staat de geschiedenis over ons dorp.
200 jaar Eexterveenschekanaal 1804 – 2004

De Kiep functies:

 • Disco / Soos zaal
 • Vergaderruimte
 • Tentoonstellingsruimte

Social media:

facebook De Kiep

Dorpshuis De Kiep

Adres:

Dorpshuis De Kiep
Semsstraat 95
9659 PL
Eexterveenschekanaal